Tapahtumat/Tuotteet

TAPAHTUMIA

 

 

TULOSSA HOME-LUENTO 5.3. Myymälän tiloissa mielenkiintoinen luento homeallergioista . Luento alkaa klo 17.30 ja kestää noin tunnin. Paikkoja rajoitetusti: sen takia ilmoittautuminen pakollista. Jos kaikki eivät mahdu 1. luennolle, seuraava luento samana iltana klo 19.00.  Ajanvaraus numerosta 09-8736431 tai sähköpostilla bio-shop@kolumbus.fi  Luennoitsijana yliopiston tutkija Kirsi Vaali. Kysymyksiä voi esittää luennon jälkeen.( Laboratoriotutkimuksiin pääsee ti 6.3 ja 13.3  Bio-Shopin tiloissa)

 

VERINÄYTTEENOTTOA 6.3 ja 13.3 klo 7-12

Luennolla tietoa verinäytteiden otosta ja mahdollisuus vielä ilmoittautua niihin. 

Verinäytteiden ottoihin varaa aikasi numerosta 09-873 6431

Osoite: Kielotie 12-14, 01300 Vantaa (Tikkurilassa).

Muistathan, että monet määritykset pitää ottaa mielellään klo 7-10:30 välissä sekä paastoverinäytteenä, 10-12 h paastoa 

Paasto ei suinkaan tarkoita juomattomuutta! On hyvä juoda 1-2 dl vettä ennen näytteenottoa.

Tietoa eri testeistä: http://www.innoxlab.fi/tuotteet/

 

 

 

TUOTTEET

Luontaistuntijat-ketju tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan. Valikoimistamme löytyy mm. seuraavia tuotteita ja tuoteryhmiä:  aminohapot, antioksidantit, elintarvikkeet, energisyyteen vaikuttavat tuotteet, eteeriset öljyt, hius-, ihonhoito- ja jalkojenhoitotuotteet, kalaöljyt sekä kivennäis- ja hivenaineet.
 
Valikoimissa on myös tuotteita kolesterolin hoitoon, kolotukseen, kuuloon, kynsille ja laihdutukseen. Liikkeistämme löytyy luomukosmetiikkaa, luonnon kosmetiikkaa, tuotteita luustolle, mielelle, muistille, nivelille, näkökyvylle, paastoon, painonhallintaan ja puhdistukseen, rasvahappoja, rautaa sekä sokeriaineenvaihduntaan, stressiin ja suolistoon vaikuttavia tuotteita ja superruokia.
 
Lisäksi on tuotteita sydämen hyvinvointiin ja uneen, urheiluravinteita sekä vastustuskykyyn, vatsaan ja virtsateihin vaikuttavia tuotteita, vitamiineja sekä vähähiilihydraattisia tuotteita. 
 
Bio-shop Ikinuoressa on perusvalikoiman lisäksi mm. seuraavia tuotteita: homeopaattiset valmisteet, alan kirjallisuus, Tuusulan lähdevesi, vedensuodatin kannut,  magneettiterapiatuotteet ja Biomedin jääpalat (neurolipidi, orasmehu ja biogreen)